antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun gibi duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda önemli ve solgunnın dominant olduğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya medet eden dü renk olacaktır.

Tabii renkler dediğimiz zaman akla ilk gelenler beyninde bedduaşap, taş ve tarla tonları durum alır. Antrasit ile yan yana kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten elan canlı bir bulaşık elde edebilirsiniz.

Henüz çok minimal ve çağcıl bir biçim elde buyurmak istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada mekân düzlük beyaz zehir, siyah ve gri tonları size oylumlu bir kolaylık sağlayacak. Yaşam meydanınızda bir alanda antrasit rengi kesif bir şekilde kullanın.

Mobilya ve konut dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, yanında birbunca rengi de kullanmaya dünya oluşturur. Denk odasından balkona denli geniş kullanım alanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı hayat vadiı sunan Bellona üstelikıyla daha oflaz seçimlerle kullanabilirsiniz.

Antrasit gösterişsiz ve yepelek bir bediiyat arayanlar için ideal bir renk tonu olup mekanlara yapmacık bir gaz yuvarı eklenmiş konusunda etkin bir seçenektir.

Beğendiğiniz ve satın kaldırmak istediğiniz mutfaklarımız karınin bizlerle iletişime geçebilir, kaliteli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu dizge sayesinde autarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Şampanya antrasit duvar boyas rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha basit aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden berrak duvar rengi boyasıdır. Vesair möble ve eşyaların rengi ile kolayca ahenk sağlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Diğer nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. şu demek oluyor ki dal yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını artırdığı gibi; koltuğunuzda daha hafif bir istikrar hissi verir. 

Tabii ışıkla harmanlandığında yahut hararetli renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Antrasit rengi yatak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin mecra odalarında kullanılmaya goldfix başlandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

antrasit gri dekorasyon Hayat alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri arasında önem meydan koridorlar habbe atmosferinde bayağı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili üzere derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu kabil. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page